

	Monday/Thursday	Tuesday/Friday	Wednesday
8:00 - 8:15	Student Prep/Gather Materials	Student Prep/Gather Materials	Student Prep/Gather Materials
8:15-8:25	Morning Announcements	Morning Announcements	Morning Announcements
			SEL/Morning Meeting
0.05.0.45	SEL/Morning Meeting	SEL/Morning Meeting	SEE Monning Moderning
8:25-8:45			OFI Astistics
			SEL Activities
8:45-9:15		Social Studies/Science	
	Writing		
	Willing		
			Special Areas Instruction
9:15-9:30		Math Whole Group/Guided	Special Aleas Instruction
		Practice	
9:30-10:00	ELA Whole Group		
10:00-10:15	Brain Break	Brain Break	Brain Break
	D.G DIOGR	D.G DIOGR	D.G.I. DIOGR
10:15-10:50			Independent ELA Instruction/ELA
10.10 10.00			Office Hours
10:50-10:55	ELA Small Group/Independent	Math Small Group/Independent	Transition
10.00	Instruction	Instruction	20 20 2
10:55-11:30			Independent Math Instruction/Math Office Hours
			Instruction/Math Office Hours
44.20.40.20	Level (December)	Laurel (December)	Lawah /Danasa
11:30-12:30	Lunch/Recess	Lunch/Recess	Lunch/Recess
12:30-12:45	PM Check In w/ Math Teacher	PM Check In w/ ELA Teacher	
			Schoolwide Writing Prompt
40.45.4.00	Math Whole Group and/or	ELA Whole Group and/or	
12:45-1:30	Independent Math Instruction/Math Office Hours	Independent ELA Instruction/ELA Office Hours	
1:30-2:15	Independent Zearn/IXL	Independent Zearn/IXL	Independent Student Flex Time in
			all Content Areas
	Charles Arona Office Herry / Lealth	Charles Arona Office Herry / Lealth	
2:15-3:00	Special Areas Office Hours/Health & PE Office Hours (Gr. 4 Mon.,	Special Areas Office Hours/Health & PE Office Hours (Gr. 5	
	Gr. 6 Th.)	Tuesday)	



Monday/Thursday

Time	Educational Experience		
8:15 – 8:25	Educational Experience		
(10 min)	Morning Announcements		
	Synchronous with a blend of live and recorded messages		
8:25 – 8:45	SEL/Morning Meeting		
(20 min)	Synchronous Via Webex w/ HR		
	Students will engage in a variety of community building exercises		
	designed to attend to SEL needs		
0.45 0.00	Attendance will be taken		
8:45 – 9:30	Writing		
(45 min)	Students arrive having engaged in an asynchronous introduction		
	Synchronous whole group discussion/independent conferencing		
	Skill focus will support independent writing		
9:30 – 10:00	ELA Whole Group		
(30 min)	 Students arrive having engaged in an asynchronous Read Aloud 		
	A whole group discussion is conducted synchronously		
10:00 – 10:15	Brain Break		
(15 min)			
10:15 – 11:30	ELA Small Group/Independent Instruction		
(75 min)	 Synchronous needs-based small group (2, 35 min groups) instruction led 		
	by teacher (Via Webex)		
	 Asynchronous reader's response and independent reading differentiated 		
	to meet student needs (Via Schoology)		
11:30 - 12:30	Lunch/Recess		
(60 min)			
12:30 - 12:45	PM Check in w/ Math Teacher		
(15 min)	Synchronous via Webex		
	Attendance will be taken		
12:45 – 1:30	Math Whole Group and/or Independent Math Instruction/Math Office Hours		
(45 min)	 May be synchronous (Via Webex), asynchronous independent practice 		
	(Via Schoology), or a blend		
	During independent practive, access to synchronous teacher		
	support/office hours (Via Webex)		
1:30 – 2:15	Independent Math and/or ELA Remediation/Reinforcement/Enrichment		
(45 min)	 Asynchronous independent focus on pre-requisite skills, reinforcement 		
	of grade level standards, and/or enrichment to extend learning using		
	Zearn and/or IXL		
2:15 – 3:00	Access to Special Areas Office Hours/Health & PE Office Hours		
(45 min)	 Access to synchronous special area teacher support/office hours (Via 		
	Webex)		
	Access to synchronous Health & PE support (Gr. 5 Tue. Via Webex)		



Tuesday/Friday

Time	ruesday/Friday		
8:15 – 8:25	Educational Experience		
(10 min)	Morning Announcements		
8:25 – 8:45	Synchronous with a blend of live and recorded messages CEL (Many in a Massing)		
(20 min)	SEL/Morning Meeting		
(20 11111)	Synchronous Via Webex w/ HR Students will engage in a variety of community building eversions.		
	 Students will engage in a variety of community building exercises designed to attend to SEL needs 		
	Attendance will be taken		
8:45 – 9:15			
(30 min)	Social Studies/Science		
(50 11111)	Blend of Synchronous (Whole Group via Webex) and Asynchronous instruction (Via Schoology)		
9:15 – 10:00	instruction (Via Schoology) Math Whole Group/Guided Practice		
9.13 – 10.00 (45 min)	Blend of asynchronous and synchronous components		
(43 11111)			
	Students arrive having engaged in an asynchronous introduction A review is conducted synchronously.		
	A review is conducted synchronously Students engage in guided prestice as teacher reinferees (redirects).		
10:00 – 10:15	Students engage in guided practice as teacher reinforces/redirects Prair Break		
	Brain Break		
(15 min) 10:15 – 11:30	Math Small Group/Independent Instruction		
(75 min)	Math Small Group/Independent Instruction		
(73 11111)	 Synchronous needs-based small group (2, 35 min groups) instruction led by teacher (Via Webex) 		
	Asynchronous independent practice differentiated to meet student		
11:30 – 12:30	needs (Via Schoology) Lunch/Recess		
(60 min)	Lunchy Necess		
12:30 – 12:45	PM Check in w/ ELA Teacher		
(15 min)	Synchronous via Webex		
(20)	Attendance will be taken		
12:45 – 1:30	ELA Whole Group and/or Independent ELA Instruction/ELA Office Hours		
(45 min)	May be synchronous (Via Webex), asynchronous independent practice		
, , ,	(Via Schoology), or a blend		
	During independent practive, access to synchronous teacher		
	support/office hours (Via Webex)		
1:30 – 2:15	Independent ELA and/or Math Remediation/Reinforcement/Enrichment		
(45 min)	Asynchronous independent focus on pre-requisite skills, reinforcement		
, ,	of grade level standards, and/or enrichment to extend learning using		
	Zearn and/or IXL		
2:15 - 3:00	Access to Special Areas Office Hours/Health & PE Office Hours		
(45 min)	Access to synchronous special area teacher support/office hours (Via)		
·	Webex)		
	Access to synchronous Health & PE support (Gr. 4 M/Gr. 6 Th. Via		
	Webex)		



Wednesday

Time	rdusational Funations		
Time	Educational Experience		
8:15 – 8:25	Morning Announcements		
(10 min)	Synchronous with a blend of live and recorded messages		
8:25 – 8:40	SEL/Morning Meeting		
(15 min)	 Synchronous Via Webex or Asynchronous Via Schoology 		
	 Students will engage in a variety of school community building exercises 		
	designed to attend to SEL needs and create a positive school culture		
	Attendance will be taken		
8:40 - 9:10	SEL Activities		
(30 min)	 Synchronous Via Webex or Asynchronous Via Schoology 		
	Students will participate in special area teacher-led activities in which		
	they apply the concepts/skills focused upon in morning meeting		
9:10 - 10:00	Special Areas Instruction		
(50 min)	 A blend of asynchronous (Via Schoology) and synchronous (Via Webex) 		
	instruction that incorporates SEL concepts into special areas units of		
	instruction		
10:00 - 10:15	Brain Break		
(15 min)			
10:15 - 10:50	Independent Student Flex Time/Access to ELA Office Hours		
(35 min)	 Asynchronous work in all content areas as needed (Via Schoology) 		
	 Access to synchronous teacher support/office hours (Via Webex) 		
10:50 - 10:55	Transition		
(5 min)			
10:55 - 11:30	Independent Student Flex Time/Access to Math Office Hours		
(35 min)	 Asynchronous work in all content areas as needed (Via Schoology) 		
	 Access to synchronous teacher support/office hours (Via Webex) 		
11:30 - 12:30	Lunch/Recess		
(60 min)			
12:30 - 1:15	Schoolwide Writing Prompt		
(45 min)	Students will engage in independent writing in response to a Schoolwide		
	Writing Prompt		
1:15 - 3:00	Independent Student Flex Time/All Content Areas		
(105 min)	Students will engage in independent work in all content areas as needed		
	(Via Schoology)		
	. 517		